Moje ime je Maša, socialna pedagoginja po izobrazbi. Sicer pa Ženska, ki jo je Materinstvo katapultiralo v raziskovanje Življenja, Ženskosti, osebnostno rast. 

Pred 8 leti sva si z možem zaželela otroka – pa saj ga imajo vsi in je logično nadaljevanje po poroki, mar ne? No, naju je čakalo veliko presenečenje. Doživela sva tri spontane splave. Bolečina ob izgubah me je gnala, da sem začela delati na sebi, raziskovati življenje skozi različne energetske tehnike.

Ko sva dočakala čudež – najinega sina, sva se odločila, da bova zavestna starša. Po čudovitem naravnem porodu v porodnišnici Jesenice, sem se počutila kot Bojevnica. S sinom sem se rodila nova jaz. Prvo leto materinstva me je pa znova ponižalo. Bilo je izjemno naporno, tako zelo, da sem imela občutek, da sem se razletela na miljon koščkov. Najverjetneje sem imela poporodno depresijo.

Ampak ta zgodba mi je dala ponoven zagon, da sem se lotila raziskovanja, kaj hudiča se mi je sploh zgodilo in ali sem edina mama, ki je težko, kljub temu, da ima tako zaželjenega dojenčka. Med drugim sem postala tudi učiteljica Shakti dance – joge plesa. Kot, da ni bilo dovolj, je prišel še četrti spontani splav in zelo travmatična izkušnja abrazije.

Moje rane so postale gorivo za raziskovanje Ženskosti, Porodov, Poporodnega obdobja in kvalitetnega življenja. 

Potem pa je prišla moja hčerka in z njo veliko zdravljenja. Doživela sem še en čudovit porod, v objemu našega doma. Tokrat sem uživala v poporodnem obdobju. Tako zelo, da se je rodila tudi moja Mavrična podpora ob Rojstvu družine in afirmacijske kartice za Novorojene mame.

Delujem kot doula in poporodna doula. Predvsem pa podpiram ženske v njihovem preporodu v mamo. Sem strastna zgovornica Skrbi zase in trdno verjamem, ko je mama dobro, je lahko dobra mama. 

Z ljubeznijo pišem Lepe misli misli za mamice. V veliki želji, da jih podpre na svoji poti materinstva. Če jih želiš prejemati, se lahko prijaviš v spodnji obrazec.

[mc4wp_form id=”147″]

S potrditvijo soglašaš s tem, da ti še kdaj pošljem kakšno vsebino, obvestilo, darilo. S tvojimi podatki bom ravnala skrbno in v skladu s Politiko zasebnosti. Kadar koli se lahko odjaviš.